Otsimismäng „Viljandi 737“

Muuseum kutsub peresid ja sõpruskondi tähistama linna sünnipäeva otsimismänguga „Viljandi 737“.

Linna aastapäeva tähistamiseks loodud otsimismängust saab osa võtta reedel ja laupäeval, 18. ja 19. septembril Viljandi muuseumi lahtiolekuajal, kella 10–17. Mäng viib pered ja sõpruskonnad seiklema tuttavatele radadele kesklinnas. Vastamist ootab 14 küsimust, mis nõuavad nii tähelepanu kui veidi loovamat lähenemist. Küsimused viivad vastuseid leidma ka sünnipäeva keskmesse – Viljandi Kunstikooli, Sõbraparki ja Juhan Liivi tänavale. Mängu algus- ja lõpp-punkt on muuseumi näitusemajas.

Mängulehe saavad piletiga muuseumikülastajad kassast tasuta kaasa. Teised huvilised saavad selle soetada sümboolse tasu eest (1 €). Kaasa tuleks võtta oma kirjutusvahend.

Osalejate vahel loositakse 23. septembril välja lugemisvara pimedateks sügisõhtuteks. Loosimises osalemiseks palume jätta osaleja andmetega mänguleht muuseumi kassasse. Lehti ootame tagasi 22. septembril kella 17-ks. Võitjatega võetakse ühendust.

Küsimusi võib lahendada vabas järjestuses. Vastuseid otsides tuleks olla tähelepanelik liikluse ja ümbritseva (loodus)keskkonna suhtes. Haigussümptomite või halva enesetunde korral palume mängust mitte osa võtta.

Mõnusat seiklemist, linna nautimist ning palju õnne armsale Viljandile!

Lastepark 1938. aastal, foto M. Teng? VMF 518: 2035
Lastepark 1938. aastal, foto M. Teng? VMF 518: 2035