Tõrukojas jätkuvad õpitoad

Muuseumi hoovimajas ehk Tõrukojas (Lossi 14) on tegevused hoo sisse saanud ja jätkuvad õpitoad.

  • 18. märtsil kell 13 kuni 15.30 vaatleme algul ühiselt näitust „Villem Ormisson. Värvid ja Viljandi“ ning järgneb värvi- ja kompositsiooni õpituba, kus praktilise tööna valmib abstraktne väikeseformaadiline maalitud töö või kollaaž.

Aprillikuu kolmel laupäeval on teemadeks lihavõtted, kirjakunst ja visandamine.

  • 1. aprillil kell 13 kuni 15.30 toimuvas õpitoas teeme ettevalmistusi saabuvateks lihavõttepühadeks. Praktilise tööna valmib taaskasutatavast paberist pärg ning ühiselt värvitakse looduslike vahenditega pühademune.
  • 15. aprillil kell 13 kuni 15.30 on kalligraafia õpituba, humanistliku kursiivi stiilis kirja joonistamine. Valmib kujundatud sõnum, postkaart või plakat.
  • 29. aprillil kell 13 kuni 15.30 saab õppida vabakäe visandamise tehnikaid. Praktilise töö tulemuseks valmib paaristööna või perega koos tehtud joonistus.

Õpitoad sobivad igale vanusele, kuid nooremad kui 8-aastased lapsed on oodatud koos vanema või täisealise saatjaga. Tegevuste kõrvale pakutakse vestluse juurde tass teed. Sissepääs on 4 eurot maksva muuseumipiletiga, millega saab tutvuda ka muuseumi näitusemaja väljapanekutega.

Info ja registreerimine: Marge.Robam@muuseum.viljandimaa.ee
Olete oodatud Tõrukotta, et koos targalt õppida ja rõõmsalt uurida!

Lossi 14 muuseumi maja
Viljandi muuseumi Tõrukoda asub aadressil Lossi 14.